Uporaba piškotkov

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov (angl. cookies) in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. V skladu z novo zakonodajo smo vas dolžni obvestiti o uporabi piškotkov.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik. Piškotki ne morejo poškodovati vaš računalnik. V piškotke ne zbiramo vaših osebnih podatkov. Obstajajo nujno potrebni piškotki, ki omogočajo delovanje spletnih strani in drugi, ki služijo za analizo prometa, oglaševalske tehnike, družabna omrežja itd. Nujno potrebni piškotki so avtomatično generirani s strani sistema, t.j. spletnega strežnika.

Nujno potrebni piškotki


ASP.Net_SessionIdSejni piškotek. Vsak uporabnik, ki se poveže na katerokoli spletno stran, vstopi v sejo. Seja omogoča strežniku ločevanje med posameznimi uporabniki.